Om Amar Jets

Amager Ishockey Club – i daglig tale “Amar Jets” – er øens ældste ishockeyklub. Klubben holder til i Kastrup Skøjtehal. Vores hold spænder lige fra de mindste på 3 år og op til de ældste på +60 år. Vi har hold lige fra Hockeyskole(U7) op til U9, U11 og U13. Derudover har vi 2. senior samt Oldboys hold + Motions holdet.

Vi ønsker at skabe en ishockeyklub med en af Danmarks største og bedste ungdomsafdelinger. Det betyder at vi konstant skal fastholde de bedste spillere og rekruttere nye spillere for at holde fødekæden i gang. Da vi har stor fokus på talentudvikling ønsker vi at alle årgange på sigt har minimum 25 spillere og gerne flere på U-hold.

Har du lyst til at prøve at spille ishockey, så kig forbi i skøjtehallen om torsdagen og få en snak med træner eller holdleder fra Hockeyskolen. Det er her du starter din karriere, før du rykker videre til det hold, hvor du aldersmæssigt passer ind.

Udover det rent sportslige hersker der også et fantastisk socialt netværk i klubben. Kigger du forbi, så vil du med garanti fornemme den helt specielle klubånd, der er i Amar Jets. Vi brænder allesammen for sporten og vi vil gerne have endnu flere med om bord.