Hockeyskolen for begyndere

Hockeyskolen – hvad er det?​

Skøjte- og Hockeyskolen (Mini Jets) er for alle børn (Fra 3-9 år) der gerne vil lære at spille ishockey. Her lærer dygtige instruktører dig at stå godt på skøjter uanset niveau. Amager har tilsluttet sig Danmarks Ishockey Unions aldersrelaterede træningskoncept, og vi er i løbende dialog omkring udviklingen på området.

Hos os starter alle børn, som ikke har spillet ishockey før, på vores “Hockeyskole”. Dette er vores begynderhold, hvor børnene (og forældre) lærer det grundlæggende om sporten og udstyret. Gennem øvelser, leg og sjov på isen bliver børnene fortrolige med is, skøjter, udstyr og puck.

Ligeledes er klubbens skøjtetekniske træner med hver torsdag og træner de “øvede” hockeyskole børn i skøjte teknisk træning så alle i klubben konstant er under udvikling. Dette vil også gøre overgangen til U8 meget nemmere for barnet/spilleren.

Under sæsonen går vi også meget op i at lave sociale arrangementer for medlemmer/forældre med fastelavn, jule events, fællesspisning m.m.

Kontakt gerne nedenstående så I også kan komme igang.

Praktisk information

Hvis jeres barn har lyst til at prøve ishockey, er I mere end velkomne til at kigge forbi vores træninger torsdage kl. 16.15-17.05 og søndage 11.15-12.00 (Husk at komme i god tid) – så finder vi låneudstyr, giver en introduktion og guider jer i gang.

OBS: Det er vigtigt altid at tjekke klubbens istider, da der sjældne gange kan forekomme aflysninger eller ændringer.

Husk at medbringe noget tyndt tøj, som jeres barn kan have på under udstyret (skiundertøj el. lign) samt et par løse jogging-bukser til at tage ud over benskinnerne.

Amar Jets tilbyder alle nye børn gratis træning på hockeyskolen og gratis lån af udstyr ved opstart, så spillere og forældre kan sikre, at ishockey og Amar Jets er noget for dem.

Eget udstyr

Man kan nu få startpakker til meget fornuftige priser (500-700 kr.) så sporten er ikke så dyr som mange tror. Klubbens trænere og holdledere kan rådgive jer hvor de kan købes.

Ishockeysæsonen

Ishockeysæsonen på is er oftest fra ca. 15. august til 10. april i Kastrup Skøjtehal. Om sommeren (april-juni) mødes holdene til sommertræning, som for vores yngste spillere har fokus på sjov, motorik, spil og ikke mindst alt det sociale omkring holdet.

Kontakt Hockeyskolen