Klubnyheder

Er du vores nye U10 træner?

15.08.2023 / 19.09.2023

Amar Jets søger ny træner/nye trænere til vores U10 hold – kan du hjælpe Amar’s hyggeligste ishockey klub med denne vigtige post?


Brænder du for at skabe fede oplevelser for vores nuværende samt nye ishockey børn? Så er det måske dig/jer vi søger til jobbet som træner/assistenttræner for Amar Jets 10 for sæsonen 2023-24 og gerne videre.


Om jobbet 

I samarbejde med sportschefen (Marius Terkelsen) og holdledere er du ansvarlig for at tilrettelægge et årshjul for spillerne således at de forsætter deres udvikling på isen samt forsætter med det at være en god holdkammerat. Vi ser gerne at tilrettelæggelsen af udviklingen, tager udgangspunkt i Danmarks Ishockey Unions ”AKT – den danske stil 2.0”. Vi forventer ligeledes at du med din erfaring fra ishockey eller anden sport kan supplere og sætte dit eget præg på udviklingen.


Vi træner 2 gange om ugen (Mandag 18.00-19.00 og torsdag kl. 18.00-19.00) og tager derudover til cups og kampe i weekenderne - gennemsnitligt er vi afsted 2 gange om måneden til kampe eller cups. Både i Jylland og Sverige.


For at spillerne kan forsætte deres udvikling på isen, forventer vi at du kan afsætte den nødvendige tid, så den ugentlige træning kan gennemføres samt tage med ud til de fleste kampe og cups. Vi forventer ikke at du står i boksen/er på isen 100 % af tiden da vi ligeledes ønsker at din kalender skal hænge sammen. Vi har nogle engageret holdledere og forældre omkring holdet som gerne vil bakke om omkring kampe og træning. Derudover har vi god erfaring med at ældre ungdomsspillere assistere træningen på isen.


Om dig

Du har erfaring inden for Ishockey, gerne i forhold til det skøjtetekniske og har måske trænet ungdomshold tidligere. Det er ikke et krav at du har træneruddannelse, men har du mod på dette, vil klubben assistere med at få dette igangsat. Omvendt er det naturligvis en fordel hvis dette allerede haves. Udover det ishockey faglige er du tryg ved det relationelle og har lysten til at arbejde med børn. Som klub, er vores tro og prioritering, at vi igennem en stærk evne til at omfavne bredden kan skabe et fundament for individualismen. Denne prioritering håber vi således også du deler. Er I et team som har trænet ishockey sammen tidligere, er vi naturligvis også interesseret i at høre fra jer.


Skriv til os
Er du interesseret i at være en del af Amar Jets og ønsker du at høre mere om os og jobbet, så kontakt vores formand 

Jacob Karlsen på 20 98 88 00 eller send en mail til [email protected] og/eller [email protected]


Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Amager Ishockey Club

Link til jobopslag