Klubnyheder

En klub i bevægelse

12.10.2016

Amager Ishockey Club

Amager Ishockey Club - i daglig tale "Amar Jets" - er øens eneste ishockeyklub. Klubben holder til i Kastrup Skøjtehal. Vores hold spænder lige fra de mindste på 4-5 år og op til de ældste på +60 år. Vi har hold lige fra U7/Hockeyskole over U9, U11, U13, U15 & U17 og frem til senior niveau med 2 Oldboys hold og et motionshold.

Vi ønsker at skabe en ishockeyklub med en af Danmarks største og bedste ungdomsafdelinger. Det betyder at vi konstant skal fastholde de bedste spillere og rekruttere nye spillere for at holde fødekæden i gang. Nogle af vores ungdomshold spiller allerede i dag med blandt de bedste i Danmark og det er målet at vi skal gøre dette på alle alderstrin i vores ungdomsafdeling.

Klubben er repræsenteret på seniorniveau via vores overbygningsklub Elite Ishockey Amager. Elite Ishockey Amager spiller pt. i 1. division, men målet er at få klubben og Amager repræsenteret i AL-Bank ligaen indenfor nogle få år. Det er ligeledes målet at ungdomsafdelingen på sigt kan agere fødekæde til et fremtidigt Elitehold.

Har du lyst til at prøve at spille ishockey, så kig forbi i skøjtehallen om torsdagen og få en snak med holdlederne fra Hockeyskolen. Det er her du starter din karriere, før du rykker videre til det hold, hvor du aldersmæssigt passer ind.

Udover det rent sportslige hersker der også et fantastisk socialt netværk i klubben. Kigger du forbi, så vil du med garanti fornemme den helt specielle klubånd, der er i Amar Jets. Vi brænder allesammen for sporten og vi vil gerne have endnu flere med om bord.

Velkommen til Amar Jets.